Se folkeaktien 2022

Vandt du på din folkeaktie?

Sol over Stevns - en dag med musik, kræmmermarked og aktiviteter for store og små

Gevinstudlevering finder sted d. 11. juni 2022 v. arrangementet Sol over Stevns på banerne v. Strøby Idrætscenter, Lendrumvej 3, 4671 Strøby i tidsrummet kl. 11-19. 

Uafhentede præmier kan hentes i Strøby Egede efter aftale på kontakt@soloverstevns.dk i perioden 13.-16. juni 2022.

Se folkeaktien 2022

Folkeaktien 2022 er tegnet af Per O.

Illustrationerne, som pryder årets folkeaktie, er tegnet af Per O., som bor på Stevns. 

Per O., der har arbejdet med billedkunst på et professionelt niveau siden 1986, er trænet i den klassiske skoles tegne- og maleteknikker. Billederne er malet i en naturalistisk stil, med motiver, der ofte har et tydeligt emotionelt udtryk, iblandet en antydning af mystik og eventyr.

Hans store gennembrud kom med omslagsillustrationer til Harry Potter bøgerne. Han står også bag flere prisvindende forsideillustrationer inden for fantasy og eventyr f.eks. til den lokale Charlotte Blays bøger. Desuden har han lavet illustrationer til bl.a. Eventyrteatret, Danmarks Nationalmuseum, Det Kongelige Danske Haveselskab, TV 2, det amerikanske CBS og Danmarks Radio.

I 2016 og igen i 2019 blev han valgt som Årets Julemærkekunstner.
Per, der bor midt i Gjorslev Slots Bøgeskov, er kendt for at holde sine døre åbne, både for nysgerrige kunstinteresserede såvel som kunstkøbere.

Du kan følge Per på Facebook her.

 

Tidligere folkeaktier

I 2018 var det kunstner Rikke MY og Dimseriet, hvis smukke Stevnsplakat var på folkeaktierne.

I 2019 var lokal fotograf Villy Elmer Madsen så flink at lade os bruge 2 af sine fantastiske naturbilleder fra Stevns på folkeaktierne.