Sol over Stevns I Musik- og markedsdag 14. juni 2025 I Strøby Idrætscenter

Sol over Stevns | Musik- og markedsdag med gratis live musik | På banerne ved Strøby Idrætscenter I Kræmmermarked, foreninger, virksomheder, tombola, mad- og drikkeboder, aktiviteter for store og små

Sol over Stevns allierer sig med kunstneren Dorte Kaas Jørgensen til årets folkeaktie

På denne tid af året kommer Sol over Stevns folkeaktien til salg. Idéen er som altid, at overskuddet fra salget går til afholdelsen af arrangementet, som finder sted den 8. juni, og samtidig eksponere en af kunstnerne på Stevns.

I år faldt valget på Dorte Kaas Jørgensen. Hun har malet og tegnet hele sit liv, og det har altid fyldt meget i hendes tilværelse. Da hun var 10 år, fik hun sin første malekasse og noget lærred – og har ikke set sig tilbage siden.

I 2011 kom hun med i Åbne Atelierdøre Stevns/Faxe, og herefter begyndte hun at udstille og fik lavet en hjemmeside.

Inspirationen henter hun i naturen, hvor hun finder ro og en særlig meditativ lykkefølelse. Det er netop det, hun ønsker at formidle og udtrykke i hendes malerier.

”I Sol over Stevns planlægningsteamet er vi mildest talt begejstrede for, at Dorte ville være med på idéen. Det glæder os, at vi kan bidrage til at eksponere endnu en af de dygtige kunstnere på Stevns.

Vi er også dybt taknemmelige for, at så mange virksomheder på Stevns endnu engang har sponsoreret så mange gevinster, at der faktisk er gevinst på hver fjerde folkeaktier,” siger Pernille Worm fra Sol over Stevns.

En folkeaktie koster 100 kr., og indtægten fra salget går til at afholde arrangementet Sol over Stevns.

Den fungerer samtidig som en lodseddel, og vinderne trækkes den 7. juni. Der er gevinst på mere end hver fjerde folkeaktie.

”Igen i år har vi fået massiv opbakning fra lokale virksomheder, der har sponsoreret flere end 100 gevinster, og den lokale virksomhed Stevns Print står for trykket. Folkeaktien er faktisk afgørende for, at vi overhovedet kan afvikle Sol over Stevns, da det er en af vores største enkeltstående indtægter,” fortæller Pernille Worm.

Indtægten fra salget af Sol over Stevns folkeaktien går til afholdelsen af arrangementet Sol over Stevns. Folkeaktien er en ren donation, som ikke giver ejerskab, udbytte eller indflydelse.

Folkeaktien bliver solgt i perioden 7. maj 2024 til d. 7. juni 2024 kl. 11:59.

Den kan købes på ved at sende en besked til os på kontakt@soloverstevns.dk og betale på MobilePay til 20364. Husk navn i kommentarfelt og mrk. FA.

Lodtrækning finder sted d. 7. juni 2023 kl. 12 og offentliggøres samme dag på Facebooksiden Sol over Stevns kl. 20.

Gevinstudlevering finder sted d. 8. juni 2024 ved arrangementet Sol over Stevns på banerne ved Strøby Idrætscenter, Lendrumvej 3, 4671 Strøby i tidsrummet kl. 11-19.

Uafhentede præmier kan hentes i Strøby Egede efter aftale på kontakt@soloverstevns.dk i perioden 10.-13. juni 2024.

Sol over Stevns | Musik- og markedsdag med gratis live musik | På banerne ved Strøby Idrætscenter I Kræmmermarked, foreninger, virksomheder, tombola, mad- og drikkeboder, aktiviteter for store og små

Tidligere folkeaktier

I 2018 var det kunstner Rikke MY og Dimseriet, hvis smukke Stevnsplakat var på folkeaktierne.

I 2019 var lokal fotograf Villy Elmer Madsen så flink at lade os bruge 2 af sine fantastiske naturbilleder fra Stevns på folkeaktierne.

I 2022 var det illustrationer af Per O, som prydede forsiden på folkeaktierne.

I 2023 var det de lokale multikunstnere, Erik Jensby og Charlotte Mannstaedt. Forsiden blev prydet af 2 illustrationer og digte fra deres bog Tal-digte. 

Folkeaktien 2023

Folkeaktien 2022

Folkeaktierne 2018 & 2019