Sol over Stevns Folkeaktie 2022

Når du køber en Sol over Stevns folkeaktie, støtter du afviklingen af arrangementet, som er en dag med masser af aktiviteter, mad, underholdning, foreninger, kræmmermarked, specialiteter, kunsthåndværkere og turismeaktører for alt og alle.

Der er 25 % chance for at vinde en af de fine præmier, som mange virksomheder på Stevns har sponsoreret. 

Folkeaktierne i 2022 er tegnet af den danske billedkunstner og illustrator, Per O. 

Læs mere om Per O. her. 

Folkeaktien sælges fra 21. april – 10. juni 2022 og koster 100 kr. pr. stk. og sælges på hele Stevns, både i butikker og hos teamet bag Sol over Stevns.

Indtægten fra salget af Sol over Stevns folkeaktien går til afholdelsen af arrangementet Sol over Stevns.

Folkeaktien er trykt hos Stevns Print. 

Folkeaktien er en ren donation, som ikke giver ejerskab, udbytte eller indflydelse. En folkeaktie koster 100 kroner. Salgsperioden er fra d. 21. april 2022 til d. 10. juni 2022. 

Sådan køber du en folkeaktie

Du køber en folkeaktie ved at sende en mail til kontakt@soloverstevns.dk og overføre 100 kr. pr. folkeaktie til Mobilepay (20364).

Derefter aftaler vi, hvordan du får din folkeaktie. Husk navn i kommentarfelt og mrk. FA.

Lodtrækning finder sted d. 10. juni 2022 kl. 12 og offentliggøres samme dag på Facebooksiden Sol over Stevns kl. 20.

Gevinstudlevering finder sted d. 11. juni 2022 v. arrangementet Sol over Stevns på banerne v. Strøby Idrætscenter, Lendrumvej 3, 4671 Strøby i tidsrummet kl. 11-19. 

Uafhentede præmier kan hentes i Strøby Egede efter aftale på kontakt@soloverstevns.dk i perioden 13.-16. juni 2022.

Se folkeaktien 2022

Folkeaktien 2022 er tegnet af Per O.

Illustrationerne, som pryder årets folkeaktie, er tegnet af Per O., som bor på Stevns. 

Per O., der har arbejdet med billedkunst på et professionelt niveau siden 1986, er trænet i den klassiske skoles tegne- og maleteknikker. Billederne er malet i en naturalistisk stil, med motiver, der ofte har et tydeligt emotionelt udtryk, iblandet en antydning af mystik og eventyr.

Hans store gennembrud kom med omslagsillustrationer til Harry Potter bøgerne. Han står også bag flere prisvindende forsideillustrationer inden for fantasy og eventyr f.eks. til den lokale Charlotte Blays bøger. Desuden har han lavet illustrationer til bl.a. Eventyrteatret, Danmarks Nationalmuseum, Det Kongelige Danske Haveselskab, TV 2, det amerikanske CBS og Danmarks Radio.

I 2016 og igen i 2019 blev han valgt som Årets Julemærkekunstner.
Per, der bor midt i Gjorslev Slots Bøgeskov, er kendt for at holde sine døre åbne, både for nysgerrige kunstinteresserede såvel som kunstkøbere.

Du kan følge Per på Facebook her.

 

Tidligere folkeaktier

I 2018 var det kunstner Rikke MY og Dimseriet, hvis smukke Stevnsplakat var på folkeaktierne.

I 2019 var lokal fotograf Villy Elmer Madsen så flink at lade os bruge 2 af sine fantastiske naturbilleder fra Stevns på folkeaktierne.