Sol over Stevns I Musik- og markedsdag 14. juni 2025 I Strøby Idrætscenter

For børn

Børnene i byen taler om Sol over Stevns, har vi hørt.

Det gør de, fordi de allerede nu er begyndt at glæde sig til alle de sjove ting, de kan opleve, når der igen i år er fest, musik og markeder den 8. juni på banerne ved Strøby Idrætscenter.

𝐈 𝐛ø𝐫𝐧𝐞𝐭𝐞𝐥𝐭𝐞𝐭 𝐞𝐫 𝐝𝐞𝐫 𝐭𝐢𝐝 𝐭𝐢𝐥 𝐟𝐨𝐫𝐝𝐲𝐛𝐞𝐥𝐬𝐞 𝐨𝐠 𝐤𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐞𝐭 𝐦𝐞𝐝 𝐛𝐥.𝐚. 𝐬𝐭𝐞𝐧𝐦𝐚𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐨𝐠 𝐭𝐞𝐠𝐧𝐞𝐡𝐲𝐠𝐠𝐞.

Det er også her, der dagen igennem er gratis ansigtsmaling for børnene. Det er altid et trækplaster og resulterer i et hav af smukke sommerfugle, tigre og andre sjove dyr på pladsen.

Kl. 11 byder vi velkommen til Åh Aber på Tur, hvor Mek Pek, Anna Spejlæg og Kalle fra Ramasjang synger sange fra Åh Abe pladerne – og nogle af deres egne hits. Der kommer til at være fest, glæde og masser af sjov og spas, tør vi godt love!

Der er næsten kun tid til en bid frokost og et smut i handelsgaden, før der igen er gang i scenen kl. 12.45. Her er det de dygtige elever fra Stevns Musikskole – og deres forældre – som går på scenen. Glæd jer til at høre Soniq Tsunami, The Kicks, The Oaks og Ældresagen går amok.

Kl. 14.15 er der workshop for alle de danseglade, når Julie fra Love2dance underviser i Tiktok dans. Flere i vores team glæder sig allerede – der er nemlig ingen øvre aldersgrænse 😊

𝐅𝐮𝐧 𝐉𝐮𝐦𝐩 𝐬𝐭å𝐫 𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐢 å𝐫 𝐤𝐥𝐚𝐫 𝐦𝐞𝐝 𝐛𝐮𝐧𝐠𝐲-𝐭𝐫𝐚𝐦𝐩𝐨𝐥𝐢𝐧𝐞𝐧, 𝐡𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐥𝐲𝐯𝐞𝐠𝐥𝐚𝐝𝐞 𝐛ø𝐫𝐧 𝐤𝐚𝐧 𝐬𝐞 𝐩𝐥𝐚𝐝𝐬𝐞𝐧 𝐟𝐫𝐚 𝐥𝐮𝐟𝐭𝐞𝐧.

Er man ikke til en tur i højderne, er der også masser af andet sjovt at lave. De lokale foreninger stiller med både badminton, gymnastik, floorball, krolf, kung-fu og fodbold.

Der er også gaming i det fri, når Alpha Esport Stevns kommer med det populære Evotag laser gaming.

𝐕𝐢 𝐟å𝐫 𝐛𝐞𝐬ø𝐠 𝐚𝐟 𝐞𝐧 𝐛𝐫𝐚𝐧𝐝𝐛𝐢𝐥, 𝐬𝐨𝐦 𝐛ø𝐫𝐧𝐞𝐧𝐞 𝐤𝐚𝐧 𝐮𝐝𝐟𝐨𝐫𝐬𝐤𝐞.

Og hos Vetters Uldtotter byder maskotten Charlie velkommen, og der vil også være mulighed for at komme en tur rundt på pladsen på søde ponyer.

Fra kl. 12-15 byder vi velkommen til Dragerytterne, som traditionen tro kommer med eventyrlige indslag med både udklædte væsener, sminkør og kamparena.

Som altid får vi besøg af Storekugler.dk, som sætter et stort område op på pladsen, hvor børnene kan købe adgang til alt fra hoppeborge til hamsterhjul og hestevæddeløb med oppustelige heste.

Og så skal vi jo ikke glemme, at pladsen er fuld af boder, der sælger slik, is, candy floss, pandekager og meget andet til den søde tand.

Vi glæder os til at se jer og alle jeres skønne børn på Sol over Stevns.

Aktiviteter

Børneområdet er altid populært på Sol over Stevns. Der er aktiviteter i børneområdet hele dagen. 

Store Kugler

Store Kugler har et stort område med aktiviteter for børn og voksne. De sælger også popcorn og slush ice. 

Pris for adgang hele dagen:
100 kr. pr. barn
50 kr. pr. voksen.