For børn

Vi tør godt love, at børnene ikke kommer til at kede sig på Sol over Stevns.

Dagen står nemlig på intet mindre end flyvende børn, trylleshow, ansigtsmaling, monstre, ponytræk, real life gaming, hoppeborge, kreativ hygge og meget mere! 

I børneteltet er der tid til fordybelse og kreativitet med bl.a. perleplader, stenmaling og tegnehygge. Det er også i dette telt, 4 søde piger dagen igennem laver gratis ansigtsmaling.

Trampolin og gymnastik 

Ikke langt derfra står Fun Jump med sin 4-i-1 bungy-trampolin og sender de flyveglade børn til vejrs. Er man ikke til de vilde højder, kan man i stedet lege på AIK 65 Gymnastiks redskabsbane eller se på, når gymnasterne fra Spring 1.-5. klasse laver opvisning på dagen.

Ponytræk og uldtotter

Hos Vetters Uldtotter byder maskotten Charlie velkommen, og der vil også være mulighed for at komme en tur rundt på pladsen på en pony.

Real life gaming 

Fra kl. 11-14 kommer Evotag med deres ”real life gaming” udstyr, og så er det bare at spille Fortnite og CS:GO på Strøbyskolens SFO-legeplads.

Trylleshow

Kl. 12 kommer De2DuVed og underholder børn og barnlige sjæle med trylleri og rappe replikker. De lover, at trylleshowet er morsomt for børn i alle aldre, så selv dem, der har været børn rigtig længe, kan slippe deres indre børn løs med skæg, spas, mystik og magi!

Drageryttere med monstre og magi

Fra kl. 14-17 byder vi velkommen til Dragerytterne, som stiller en kamparena op med udklædte væsener og byder ind til bueskydning.

Golf, floorball og fodbold

Hos Vallø Golf kan du lære at putte eller skyde golfbolde i munden på en kæmpe oppustelig flodhest.

Har du og din nabo længe dystet om, hvem der egentlig er den hurtigste? Som kom glad forbi hos AIK 65 Strøby fodbold og Stevns Floorball Klub, hvor I kan få målt hastigheden på jeres skud.

Teater, Badminton og Spejdere 

Der bliver også mulighed for at møde Stevns Nord spejderne, spille havebadminton eller kramme dragen fra Stevns Teaterforening.

Store Kugler 

Storekugler.dk har et stort område på pladsen, hvor man for 59 kroner får adgang fra kl.10-17 til hoppeborge, mega legoklodser, fodbolddart, fodboldpool, fodtennis, hamster hjul, money maker, hestevæddeløb med oppustelige heste, oppusteligt øksekast, skydeskive med pointhuller, mega twister bane, 4 på stribe og klodsmajor.

Mon ikke børnene sover godt den aften? 🥳

Aktiviteter

Børneområdet er altid populært på Sol over Stevns. Der er aktiviteter i børneområdet hele dagen.